SWISS LASERCLAST Thulium Power

SWISS LASERCLAST Thulium Power: Iskusite brzinu i raznovrsnost najnovije revolucije u endourologiji

 

Paroco Medical Equipment sa ponosom predstavlja SWISS LASERCLAST Thulium Power, inovativno rešenje koje donosi brzinu, efikasnost i raznovrsnost u endourologiji. Ovaj kompaktni ali moćni uređaj nudi sve što vam je potrebno za maksimalno iskorišćenje prostora, smanjenje dugoročnih troškova i jednostavno održavanje, što ga čini savršenim izborom za moderne operacione sale.

 

SWISS LASERCLAST Thulium Power

 

Maksimalna efikasnost u manjem formatu

LASERCLAST Thulium Power dizajniran je sa ciljem da pruži ogromnu snagu u malom kućištu, čime se optimizuje prostor u operacionim salama. Niski zahtevi za održavanje znače manje vremena zastoja i niže dugoročne troškove. Uređaj dolazi sa standardnim vlaknima i opcijama za višekratnu upotrebu, što doprinosi ekonomičnosti i održivosti.

Brže operacije uz precizno usisavanje čestica

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji usisavanja, LASERCLAST Thulium Power omogućava efikasnije usisavanje čestica, smanjujući vreme operacija. Manja vlakna omogućavaju bolju preglednost i kontrolu prilikom usisavanja. Ova tehnologija rezultira izuzetno efikasnom fragmentacijom i zaprašivanjem, uz nisku retropulsiju kamena za veću preciznost.

 

 

Sveobuhvatno rešenje za lečenje konkremenata, tkiva i BPH

LASERCLAST Thulium Power nudi jedno rešenje za različite potrebe, od lečenja konkremenata do tretiranja mekih tkiva i BHP. Uređaj je sigurna alternativa sa boljom hemostazom u poređenju sa Ho laserima, pružajući veću kontrolu i sigurnost tokom zahvata.

 

 SWISS LASERCLAST Thulium Power

 

SWISS LASERCLAST Thulium Power – Kompaktan dizajn za lako korišćenje

Kućište male veličine omogućava jednostavnu postavku i upotrebu u operacionim salama. Njegov agilni dizajn i mobilnost olakšavaju transport i skladištenje, dok manja potrošnja energije smanjuje generisanje toplote. Dodatno, uređaj ne zahteva posebnu električnu infrastrukturu, čime se pojednostavljuje instalacija i upotreba.

 

 

 

LASERCLAST Thulium Power predstavlja novu eru u endourologiji, pružajući sveobuhvatno, moćno rešenje za sve izazove sa kojima se suočavate. Iskusite superiornu kontrolu, smanjene troškove i vrhunske performanse sa ovim revolucionarnim uređajem.

Predstavljamo Insighters i-Workstation™: Inovativna platforma za pregled disajnih puteva

U savremenoj medicini, pregled disajnih puteva zahteva preciznost, sigurnost i brzinu. Optimalna vizualizacija tokom intubacije može biti ključna za uspešno izvođenje procedure, naročito u složenim slučajevima. Insighters je razvio i-Workstation™, naprednu platformu koja poboljšava način na koji lekari pristupaju dijagnostici, edukaciji i telemedicini.

 

Ergonomija i efikasnost Insighters i-Workstation na prvom mestu

insighters workstation

i-Workstation™ je dizajniran s ciljem da olakša rad lekarima, omogućavajući im da se fokusiraju isključivo na proceduru, bez dodatnog stresa oko tehnologije. Sa velikim, više od 13-inčnim ekranom osetljivim na dodir, ova radna stanica pruža izuzetno kvalitetan prikaz, omogućavajući jasan i detaljan uvid u svaki aspekt intubacije.

 

Bežična sloboda i smanjena kontaminacija

 

Jedan od ključnih elemenata i-Workstation™ je mogućnost bežičnog povezivanja sa Insighters intubacionim uređajima. Ova funkcionalnost omogućava lekarima potpunu slobodu kretanja, eliminiše potrebu za kablovima i smanjuje rizik od kontaminacije. Pored toga, sistem podržava istovremeno povezivanje dva uređaja sa funkcijom „slika u slici“, pružajući dodatnu fleksibilnost tokom složenih procedura.

 

 

Moćna telemedicina i upravljanje podacima

 

Insighters i-Workstation™ nudi širok spektar mogućnosti u oblasti telemedicine. Njegova višekanalna jasna slika omogućava lekarski trening uživo, online edukaciju i efikasnu telemedicinu. Pored toga, radna stanica omogućava snimanje fotografija i video zapisa, njihovo čuvanje u internoj memoriji, kao i generisanje medicinskih izveštaja, što donosi dodatnu pogodnost lekarima u svakodnevnoj kliničkoj praksi.

 

Integracija sa celokupnom Insighters porodicom

Kompatibilnost sa svim Insighters proizvodima putem bežičnog modula ili kabla čini i-Workstation™ nezamenljivim alatom u svakodnevnom radu. Ekran osetljiv na dodir sa podesivim prozorom omogućava lekarima prilagođavanje prikaza prema potrebama.