RF Medical, vodeća južnokorejska kompanija, poznata je po razvoju vrhunskih medicinskih uređaja baziranih na radiofrekvencijskoj (RF) tehnologiji. Njihova specijalizacija omogućava primenu minimalno invazivnih procedura u različitim medicinskim oblastima, uključujući intervencijsku onkologiju, hirurgiju, ginekologiju i dermatologiju.

rf medical logo

Jedan od najpoznatijih uređaja RF Medicala je onaj za RF ablaciju – tehniku koja koristi radiofrekvencijske talase za stvaranje toplote i uništavanje obolelih tkiva poput tumora. Ova metoda pruža precizan tretman s minimalnim oštećenjem okolnog zdravog tkiva, smanjujući potrebu za invazivnijim hirurškim zahvatima.

 

Myoblate™

Sistem za radiofrekventnu ablaciju za lečenje mioma materice. Miomi materice, poznati i kao fibroidi, vrlo su česti benigni tumori, posebno kod žena u 40-im i ranim 50-im godinama. Myoblate™ može bezbedno i efikasno tretirati miome materice.

Myoblate™ nudi minimalno invazivan tretman za simptomatske miome prečnika do 8 cm.

 

rf medica V1000

 

THYBLATE™

Sistem THYBLATE™ sastoji se od radiofrekventnog generatora, pumpe za hlađenje, neutralnih elektroda i radne elektrode. Kada je elektroda pravilno postavljena u čvor štitaste žlezde, aktivira se pumpa za hlađenje kako bi se osigurala bezbedna temperatura, a zatim se koristi RF generator. RF generator isporučuje bezbednu jonizovanu energiju na vrh elektrode. Ova energija bezbedno uništava obolelo tkivo u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Thyblate

VeinCLEAR

je sistem za radiofrekventnu ablaciju (RFA) koji se koristi za minimalno invazivno lečenje proširenih vena, posebno hronične venske insuficijencije. Ovaj uređaj koristi radiofrekventnu energiju za generisanje toplote koja uzrokuje zatvaranje zahvaćene vene.  Tretmanom se poboljšava cirkulacija, jer se krv preusmerava ka zdravim venama.

VeinCLEAR omogućava brži oporavak u poređenju sa tradicionalnim hirurškim metodama, sa manje bolova i minimalnim ožiljcima. Tehnika je efikasna, bezbedna i često korišćena kao alternativa laserskim tretmanima za proširene vene.

VeinCLEAR

Vertiblate

se koristi za lečenje bola u kičmi, najčešće povezanog sa degenerativnim oboljenjima intervertebralnih diskova ili fasetnih zglobova. Ova tehnologija koristi radiofrekventnu energiju kako bi selektivno zagrejala i uništila nervna vlakna koja prenose signale bola iz obolelih zglobova kičme, čime se smanjuje ili eliminiše bol.

Vertiblate je minimalno invazivan i omogućava precizno ciljanje nervnih struktura, čime se postiže olakšanje bola bez potrebe za većim hirurškim zahvatima. Procedura zahteva kratko vreme oporavka i često je preporučena za pacijente koji ne reaguju adekvatno na druge tretmane bola u kičmi.

vertiblate

 

Proizvodi RF Medicala koriste se u tretmanima tumora jetre, pluća, štitne žlezde, kao i u ginekološkim i estetskim procedurama. Globalno prisutni i prihvaćeni, njihovi uređaji su sinonim za pouzdanost i tehnološku inovaciju.

 

Paroco Medical Equipment ponosno distribuira RF Medical uređaje, omogućavajući vrhunsku tehnologiju i tretmane dostupne širom regiona.

Za više informacija o proizvodima RF Medicala, kontaktirajte nas i saznajte kako možemo poboljšati vaše medicinske usluge.